Χωριά

21/1/18 22:46

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:06

Αφροδισιανή ενότητα και περιπατητικές παραινέσεις

Από τους βορειοχωρούσους με αποδεδειγμένη την προσήλωση τους στο χωριό τους οι Αφροδισιανοί υπήρξαν συνεπείς και σήμερα, στην πρόσκληση του Συλλόγου τους για την κοπή της πίτας στο χωριό.

Η αίθουσα εκδηλώσεων των Αφροδισίων γέμισε ασφυκτικά από καταγόμενους απ’ το χωριό και φίλους του, ανάμεσα τους και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φίλων Μονοπατιών Χίου, Γιώργος Χαλάτσης, ο οποίος επιχείρησε να κρατήσει τους Αφροδισιανούς … ζεστούς, κάνοντας τους να νοιώθουν συμμέτοχοι στο όραμα για τη διαμόρφωση μιας πιστοποιημένης μεγάλης περιπατητικής διαδρομής που θα ξεκινά από το Λιθί και θα καταλήγει στα Αγιάσματα. Οι παραινέσεις Χαλάτση μάλλον έπιασαν τόπο, καθώς συμφωνήθηκε μια από τις πρώτες Κυριακές του Φλεβάρη οι κάτοικοι εθελοντικά να συμβάλουν στη διάνοιξη μονοπατιού από τα Χάλανδρα μέχρι την Παλιά Ποταμιά.

Σε παρέμβαση της η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αμανής, Β. Ποταμούση, ενημέρωσε ότι συμφωνήθηκε από το Δήμο το ποσό που καταλήγει στα ταμεία του από τον ετήσιο λογαριασμό για την παραγωγή Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας να αποδοθεί φέτος στην Αμανή για τη βελτίωση των μονοπατιών της. 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση