Χίος Πόλη

17/10/17 10:20

τελ. ενημ.: 18/10/17 8:17

Τι θα συμβεί αν ο Κιμ πατήσει το κουμπί και στοχεύσει τη Χίο

Η φράση «Κιμ πάτα το κουμπί» σε κάποιους προκαλεί τρόμο και σε κάποιους άλλους φαίνεται πως δίνει έμπνευση.

Ο φόβος μήπως ο Βορειοκορεάτης κάνει πράξη την απειλή του και πλήξει με πυρηνικά τις ΗΠΑ απασχολεί όλο τον πλανήτη και μάλιστα έχουν γίνει και μελέτες για τις πιθανές καταστροφές και απώλειες σε περίπτωση που συμβεί η εκτόξευση των πυραύλων.
Στο site nuclearsecrecy.com/nukemap ο επισκέπτης μπορεί με μερικά κλικ να δει τις καταστροφές που θα μπορούσε να προκαλέσει μία ενδεχόμενη επίθεση. 

Ο χρήστης του site μπορεί να επιλέξει την πόλη που επιθυμεί και στη συνέχεια τη βόμβα που θα μπορούσε να την πλήξει. Μάλιστα οι επιλογές στις βόμβες είναι τόσες πολλές, αφού ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από την πυρηνική βόμβα που χτύπησε τη Χιροσίμα έως και τις πυρηνικές κεφαλές που έχει χρησιμοποιήσει ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε δοκιμαστικές βολές.

Στη συνέχεια και πατώντας την επιλογή detonate εμφανίζεται στο χάρτη η έκταση της καταστροφής που θα προκαλέσει η έκρηξη. Στην περίπτωση που για παράδειγμα ο Κιμ επέλεγε τη Χίο για να ρίξει την τελευταία του βόμβα, τότε η καταστροφή θα ήταν ανυπολόγιστη σε όλη την πόλη, τον Βροντάδο και τα Καμπόχωρα. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση