3.12.2018 18:44

Τέλος τα καύσιμα για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου

Από την Παρασκευή το τελευταίο πρατήριο καυσίμων σταμάτησε να χορηγεί πετρέλαιο εξαιτίας σωρευμένων χρεών

Μόνο ένα θαύμα μπορεί πλέον να σώσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου από το λουκέτο, αφού το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο. Ήδη την Παρασκευή το τελευταίο πρατήριο που τους χορηγούσε καύσιμα, αυτό του Μ. Σκουλούδη, σταμάτησε να τους χορηγεί πετρέλαιο εξαιτίας σωρευμένων χρεών.

Όπως εξήγησε ο κ. Σκουλούδης στον «π» τα χρέη ανέρχονται σε ένα πολύ μεγάλο ποσό, απαγορευτικό σχεδόν για να συνεχίσει ο ίδιος να δίνει καύσιμα χωρίς κάποιο αντίκρισμα.

«Αυτό που μου είπαν είναι ότι καθυστερούν να τους πληρώσουν από τον Δήμο και την Περιφέρεια με αποτέλεσμα και οι ίδιοι να μην έχουν χρήματα, αφού τα εισιτήρια που εισπράττουν είναι λιγοστά», εξήγησε ο κ. Σκουλούδης, λέγοντας ότι και στο παρελθόν έχει αναγκαστεί να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

"Να μη διακοπούν τα δρομολόγια μέχρι τα Χριστούγεννα"

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε μέσω του "π" και ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης σημειώνοντας στον "π" ότι η δυσμενής κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, πιθανά να έχει αντίκτυο στην ομαλή διεξαγωγή των μαθητικών δρομολογίων. 

"Από την πλευρά μας δεν οφείλουμε τίποτα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ πέρα από τα τρεχούμενα της περιόδου Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, που πάντα πληρώνονται ανά δύο ή τρεις μήνες. Παρότι δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, θα επιχειρήσουμε να λύσουμε το θέμα ώστε τα μαθητικά δρομολόγια να εκτελούνται κανονικά μέχρι τα Χριστούγεννα, χωρίς να μπορώ να εγγυηθώ τι θα γίνει από κει και μετά", δήλωσε ο ίδιος. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ