6.12.2020 9:35

Τελευταία προειδοποίηση για τις παράνομες σταθμεύσεις στον Βροντάδο

Τη συνδρομή της τροχαίας και του γερανού του Δήμου ετοιμάζεται να ζητήσει το Τοπικό Συμβούλιο

Την ανάγκη παρέμβασης της Τροχαίας Χίου αλλά και του γερανού του Δήμου, επισημαίνει μέσα από ανακοίνωσή του το Τοπικό Συμβούλιο του Βροντάδου, διαπιστώνοντας ότι η κατάσταση με τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα σε στροφές και στενούς δρόμους δημιουργεί σημαντικά προβλήματα.

Στην ανακοίνωσή του το Τοπικό Συμβούλιο επισημαίνει ότι σε περίπτωση που οι κάτοικοι δεν συνετιστούν τότε, θα αναγκαστεί να ζητήσει τη συνδρομή των αρχών.

«Το πρόβλημα σχετίζεται με τη συνεχιζόμενη παράνομη και άκρως επικίνδυνη στάθμευση αυτοκινήτων σε στροφές δρόμων του Βροντάδου όπου, εκ του νόμου, απαγορεύεται αυστηρά η στάθμευση όπως ακριβώς απαγορεύεται και η απλή στάση ή στάθμευση σε όλους τους στενούς δρομίσκους για λόγους ανεμπόδιστης και ακίνδυνης κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος (ασθενοφόρων, ιατρών, πυροσβεστικών, λεωφορείων, αποκομιδής απορριμμάτων, μεταφοράς οικοδομικών και άλλων υλικών αλλά και Ι.Χ.).

 Ενδεχόμενη συνέχιση της ανεύθυνης και παράνομης στάθμευσης αυτοκινήτων σε στροφές και στενά δρομάκια, θα μας αναγκάσει να ζητήσουμε την επέμβαση των αρμοδίων Αρχών (Τροχαίας και Δήμου) τόσο για την επιβολή των προβλεπόμενων μεγάλων προστίμων όσο και για την απομάκρυνση των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων μέσω γερανού.

 Η ενημέρωσή μας μπορεί να γίνεται στο τηλέφωνο 6974472055 κατά τις καθημερινές ημέρες από 6.00 μμ έως 10.00 μμ».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ