12.10.2020 19:19

«Πράσινο φως» για αλλαγές στα φανάρια του Βροντάδου

Το Υπουργείο Μεταφορών και Συγκοινωνιών ενέκρινε τις αλλαγές στον χρόνο των φωτεινών σηματοδοτών ώστε να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ουρές

Την έγκριση του Υπουργείου Μεταφορών και Συγκοινωνιών έλαβε τηλεφωνικά ο Δήμος Χίου, έπειτα από παρέμβαση του αντιδημάρχου Γιάννη Ξενάκη, με στόχο την όσο το δυνατόν πιο άμεση αλλαγή στον χρόνο διέλευσης οχημάτων με κατεύθυνση από την πόλη προς τον Βροντάδο.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, το Υπουργείο έδωσε το «πράσινο φως» για παρεμβάσεις αφού από την πρώτη ημέρα διαπιστώθηκε ότι στο συγκεκριμένο ρεύμα κυκλοφορίας οι ουρές που σχηματίζονταν ήταν μεγάλες, μιας και κάθε φορά κατάφερναν να περάσουν μετά βίας μόλις 7 αυτοκίνητα.

«Ενημερώσαμε τον ανάδοχο ώστε να αλλάξει η πλακέτα όχι μόνο του συγκεκριμένου ρεύματος κυκλοφορίας αλλά συνολικά όλου του κόμβου της παραλιακής του Βροντάδου. Ευελπιστούμε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα το πρόβλημα θα έχει λυθεί», ανέφερε ο κ. Ξενάκης.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ