6.9.2017 11:12

Τα αγγλικά γίνονται παιχνίδι

ΜΕ TABLETS ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΡΤΗΡΙΟ «I LOVE ENGLISH»

Τον τρόπο οι μαθητές του φροντιστηρίου της να αγαπήσουν τα αγγλικά και το όνομα του να γίνεται πράξη έχει βρει η Βίκυ Σγουρέλη, ιδιοκτήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών «I love English». Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ίσως και πρωτοποριακές για τη Χίο, μετατρέπει το απλό και βαρετό πολλές φορές μάθημα σε ενδιαφέρον.

Τη θέση των κλασσικών βιβλίων έχουν πάρει τα i-pad, με τα οποία τα νέα παιδιά είναι περισσότερο εξοικειωμένα, αφού μεγαλώνουν σε περιβάλλον γεμάτο τεχνολογία. Είναι το μοναδικό φροντιστήριο στη Χίο που διαθέτει τα συγκεκριμένα tablets ως μέσο διδασκαλίας.

«Σε κάθε τμήμα υπάρχουν τέσσερα με πέντε παιδιά, για να μπορούν να έχουν το δικό τους tablet. Το φροντιστήριο διαθέτει επτά αυτή τη στιγμή», τονίζει η κ. Σγουρέλη. «Προσπαθούμε να κάνουμε όσο πιο ενδιαφέρον για τα παιδιά το μάθημα, για αυτό διδάσκω την αγγλική γλώσσα μέσα από το τραγούδι, το θέατρο και από εκπαιδευτικά παιχνίδια που μου στέλνουν αποκλειστικά από την Αγγλία».

Η Β. Σκουρέλη εφαρμόζει το μαθηκοκεντρικό πρόγραμμα προκειμένου να έχει τη δυνατότητα κάθε μαθητής να το παρακολουθήσει. Επίσης οι σπουδές της τη βοηθούν να μπορεί να χειριστεί παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Το όραμα της είναι κάποια στιγμή να αλλάξει το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και να συμβαδίσει με τον 21ο αιώνα που διανύουμε. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ