Χίος Πόλη

6/5/17 15:33

τελ. ενημ.: 7/5/17 22:57

Συνελήφθησαν 13 αλλά δεν έχουν που να τους πάνε…

Συνολικά 13 άτομα, υπήκοοι τρίτων χωρών, συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Χίου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία- κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της διατάραξης της κοινής ειρήνης και της απείθειας.

Η σύλληψη 8 από αυτών συνδέεονται με τα επεισόδια στη ΒΙ.ΑΛ. το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4 από αυτούς.

Οι 5 λοιποί συλληφθέντες, εντοπίστηκαν να κινούνται στο κέντρο της πόλης  και κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών και προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.

Κατά τη διάρκεια των περιστατικών της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκαν επίσης τρεις προσαγωγές, ενώ τραυματίστηκαν συνολικά 6 άτομα – αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων  τέσσερις από τους συλληφθέντες για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή που έλαβε χώρα στην περιοχή του Χαλκειού.   

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο ενώπιον της Δικαιοσύνης χωρίς όμως να έχει υπολογίσει κανείς ότι αφενός οι φυλακές είναι γεμάτες, αφετέρου τα κρατητήρια της Α.Δ. Χίου με χωρητικότητα 20 ατόμων, φιλοξενούν ήδη 40 άτομα. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση