Χίος Πόλη

4/12/17 10:53

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:26

Στο πλευρό της Μάνδρας με υλικά αγαθά ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου

Ευχαριστίες προς όλους όσοι από το υστέρημά τους πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, αποδεικνύοντας ότι σε δύσκολους καιρούς ευτυχώς υπάρχει περίσσεμα ανθρωπιάς, εκφράζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου με την ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας που ανέλαβε. 

Το Σάββατο απεστάλησαν δύο παλέτες με τις προσφορές του κόσμου ενώ τα είδη θα διανεμηθούν στους πληγέντες από το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου.

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το σύλλογο διδασκόντων και τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χίου για τη μεγάλη και συγκινητική τους προσφορά όχι μόνο με είδη πρώτης ανάγκης αλλά και με ζωγραφιές προς τους μαθητές της Μάνδρας, μια κατάθεση ψυχής από παιδιά σε παιδιά.

Επίσης ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τη μεταφορική εταιρεία ΕΡΜΗΣ για τη δωρεά μεταφορά όλων αυτών των ειδών.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του συνεχίζει την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέχρι και τις 15/12/2017 ώστε αυτά να διανεμηθούν στους πληγέντες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων", αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Χίου. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση