4.8.2017 16:12

Παραπαίει η ιστορική ένωση του Βροντάδου

3 παραίτηση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΚΕΒ μέσα σε λίγες ημέρες

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα αντιδράσεων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΚΕΒ, καθώς το ένα μετά το άλλο τα μέλη της ιστορικής ένωσης του Βροντάδου, παραιτούνται, αντιδρώντας με πρακτικές που κάθε άλλο παρά τιμούν την ιστορία που συνοδεύει το όνομα του σωματείου.

Έτσι μετά την παραίτηση των Χ. Φιστέ και Δ. Σωτηριανού, σειρά είχε το μέλος του Δ.Σ. Σπύρος Κωστάλας, που σε επιστολή του στον «π» γνωστοποίησε την αποχώρησή του αφήνοντας σαφείς αιχμές προς το πρόσωπο του Ι. Μεννή (μέλους του Δ.Σ.) στον οποίο καταλογίζει απαράδεκτη και εξευτελιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του.

Παρά πάντως τις αντιδράσεις και τις συζητήσεις που γίνονται στον Βροντάδο για τον τρόπο εκλογής του νέου Δ.Σ. η νέα πρόεδρος Μ. Καστάνια δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, κάτι που θα είχε τελικά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Σπ. Κωστάλα:

«Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της ΠΕΚΕΒ, που προέκυψε από τις εκλογές  της  16/7/2017,αντιμετωπίζοντας τον απαράδεκτο  και εξευτελιστικό  τρόπο   στο πρόσωπό μου με τις θέσεις που εξέφρασε ο κ. Μεννής , σχετικά με τα προσόντα  προέδρου, θέσεις  που αποδέχτηκε η πλειοψηφία αφού δεν εκφράστηκε καμιά αντίρρηση, διαγράφοντας προσφορά 18 χρόνων  στα διοικητικά συμβούλια  και πενήντα πέντε ως ενεργό μέλος της ΠΕΚΕΒ από κάθε θέση που  απαιτήθηκε, αδυνατώ να  συνεχίσω ως μέλος του Δ.Σ., καθώς φάνηκε  και από το αρνητικό  κλίμα που εισέπραξα από την πλειοψηφία των μελών.

Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη που με τίμησαν με την ψήφο τους, αφού  με τις διαμορφωθείσες  συνθήκες δεν μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

 Εύχομαι  η αποχώρησή μου  από το Δ.Σ.  της ΠΕΚΕΒ  να σας δώσει τη δυνατότητα  να προχωρήσετε το Σωματείο  όσο γίνεται  πιο ψηλά αποκομίζοντας μόνο επιτυχίες.

Ευχαριστώ

Σπύρος Κωστάλας»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ