Χίος Πόλη

15/4/19 11:40

τελ. ενημ.: 15/4/19 11:51

Παραμένουν στη θέση τους μέχρι νεωτέρας

Στη θέση τους θα παραμείνουν οι πέντε συνολικά κάδοι που έχουν τοποθετηθεί στην οδό Λιβανού έξω από τα καταστήματα της  VODAFONE  και του mybook, αφού παρά την αίτηση των καταστηματαρχών για μετακίνησή τους και τοποθέτησή τους σε άλλο σημείο επί της οδού, η υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δ. Χίου  έχει αντίθετη άποψη. « Είναι πέντε κάδοι, τρεις ανακύκλωσης και δύο απορριμμάτων.

Έχουν τοποθετηθεί έξω από τα καταστήματα μας, με ότι συνεπάγεται αυτό από άποψη δυσοσμίας και μάλιστα εκεί που βρίσκονται έχουν τοποθετηθεί και προστατευτικά σύρματα εξαιτίας επικινδυνότητας κατάρρευσης κτίσματος και οι πεζοί δεν μπορούν να περπατήσουν στο πεζοδρόμιο και αναγκάζονται να περπατούν καταμεσής του δρόμου.

Έχω κάνει γραπτή αίτηση και δεκάδες τηλεφωνικές μαζί με άλλους καταστηματάρχες αλλά η υπηρεσία μας απαντά ότι δεν γίνεται να φύγουν γιατί δεν έχουν που να τους πάνε. Σημειωτέον ότι στην συγκεκριμένη οδό άμεσα μετά από αίτημα άλλου καταστήματος μετακινήθηκαν  οι κάδοι. Σε εμάς όμως απαντούν ότι δεν γίνεται και μελετούν γενικότερα τη διευθέτηση της διαχείρισης των απορριμμάτων της περιοχής μας. Δηλαδή αναμένατε και έχει ο Θεός», αναφέρει χαρακτηριστικά στο politischios.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Vodafone στη Λιβανού, Γ. Σκυριώτης.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση