24.5.2024 13:15

«Όλοι σχεδίαζαν το Master Plan του κεντρικού Λιμένα πάνω στο κτίριο του ΝΟΧ» (Video)

«Όποια σχέδια έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής είναι για τα σκουπίδια», ανέφερε το μέλος του ΝΟΧ Άγγελος Μελέκος

Μία άλλη διάσταση, αυτή της εκπόνησης και εφαρμογής του Master Plan του κεντρικού λιμένα της Χίου, έδωσε η συνέντευξη του ΝΟΧ, σχετικά με την έναρξη των εργασιών αναστήλωσης της ιστορικής έδρας του σωματείου στην περιοχή της Μπέλα Βίστα.

Και αυτό γιατί όπως σημείωσε το μέλος του ΝΟΧ Άγγελος Μελέκος μέχρι στιγμής όποιοι μελετητές έχουν βρεθεί στη Χίο έχουν σχεδιάσει τις όποιες παρεμβάσεις για το μελλοντικό νέο λιμάνι πάνω στο κτίριο του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

«Έχουν περάσει από πάνω από το κτίριο από νταλίκες μέχρι και γέφυρες. Στην πρόσφατη αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στις αρχές του έτους, το κτίριο του ΝΟΧ το είχαν για να κάνουν στροφή οι νταλίκες», επεσήμανε ο κ. Μελέκος, σχολιάζοντας ότι πλέον όλα αυτά τα σχέδια είναι για τα σκουπίδια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ