Χίος Πόλη

30/11/17 12:29

τελ. ενημ.: 1/12/17 13:15

Οι Χιώτες της Αττικής δίνουν ραντεβού έξω από το γραφείο Μουζάλα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ερχόμενη Τρίτης απευθύνει μέσω του «π» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης.

Κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή των Χιωτών της Αθήνας στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, έξω από το γραφείο του Υπουργού Γιάννη Μουζάλα, απευθύνει μέσω του «π» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης.

«Όχι απλά στηρίζουμε το συγκεκριμένο συλλαλητήριο αλλά καλούμε όλους τους Χιώτες να δώσουν δυναμικά το «παρών». Είναι ένα πρόβλημα που δεν αφορά μόνο όσους μένουν στη Χίο, αλλά και τους απανταχού Χιώτες που ζουν και αναπνέουν για την επιστροφή στην πατρίδα τους. Μπορεί τα ΜΜΕ να μην παρουσιάζουν το πρόβλημα στη Χίο αλλά αυτή τη στιγμή με δεδομένη την έκταση αλλά και τον πληθυσμό του νησιού, ίσως έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλους», εξήγησε ο κ. Κοκκινάκης.

Όπως ανέφερε ήδη έχει λάβει την πρόσκληση από τον Μανώλη Βουρνού και έχει ξεκινήσει την ενημέρωση των 25 χιακών σωματείων που θεωρούνται τα πλήρως ενεργά στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

«Είναι στο χέρι των διοικητικών συμβουλίων των χιώτικων συλλόγων να μαζέψουν όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο και να κατέβουμε στο κέντρο διαδηλώνοντας ειρηνικά για ένα δίκαιο αίτημα», κατέληξε ο ίδιος.

Η κινητοποίηση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος έξω από την είσοδο του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση