Χίος Πόλη

30/10/17 9:39

τελ. ενημ.: 30/10/17 9:40

Οι εργασιακές διαφορές περνάνε από τα πυρηνικά στον Άραξο!

Και τι δεν επικαλείται ο Σύλλογος Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων σε ανακοίνωσή του προκειμένου να προσλεκύσει το ενιδαφέρον των εργαζομένων να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη στις 18.30. Μέχρι και ενδεχόμενη μεταφορά στον Άραξο!

Πέρνα αυτών, οι εργαζόμενοι θέτουν και ένα πλαίσιο αντίδρασης στις εξελίξεις με το 8ωρο και το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Ανάμεσα και σε άλλα, ο Σύλλογος επισημαίνει τα παρακάτω:

"Δεν θα έχουν τέλος οι θυσίες που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν πάρουμε μέτρα ενάντια στο τσάκισμα του 8ωρου, την εντατικοποίηση της εργασίας, τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, τα δεδουλευμένα και χρωστούμενα ρεπό, τις ατελείωτες απλήρωτες υπερωρίες, την κατάργηση της Κυριακής Αργίας.

Έχουμε πλέον πείρα από την επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά. Δεν εφαρμόζονται Συλλογικές Συμβάσεις, καταπατούνται τα ωράρια, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργία, αλλά και του μειωμένου ΦΠΑ στο νησί μας. Ο κατάλογος θα συνεχιστεί και με τα 95 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης.

 Χρειάζεται να πάρουμε ενεργά θέση οργανώνοντας την άνοδο των αγώνων μας για την αντεπίθεση" αναφέρουν καλώντας τον κόσμο σε συμμετοχή. 

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση