Χίος Πόλη

27/10/17 14:25

τελ. ενημ.: 28/10/17 9:45

Νέα σύλληψη αστυνομικού με χασίς στη ΒΙ.ΑΛ.

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού το πρωί της Παρασκευής προχώρησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χίου έπειτα από παρακολούθηση με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ..

Πριν ακόμη προλάβει να στεγνώσει η μελάνη από τη σύλληψη του Χιώτη Αρχιφύλακα Ν.Π. που συνελήφθη να παραδίδει πακέτο ηρωίνης σε Χιώτη ναρκωμανή, ένα ακόμη περιστατικό συνταράσσει την Α.Δ. Χίου.

Νέος πρωταγωνιστής του θλιβερού περιστατικού είναι αποσπασμένος Αστυνομικός στο νησί, γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1968. Ο Αστυνομικός συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός όπου υπηρετούσε, από συναδέλφους του έχοντας στην κατοχή του 2 τσιγάρα χασίς. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο σημείο διαμονής του βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες που επί του παρόντος δεν έχει επιβεβαιώσει η Αστυνομία, 50 γρ. χασίς.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «π» η δραστηριότητα του Αστυνομικού είχε γίνει γνωστή ακόμα και από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χίου Αθ. Μπασιούκα, ο οποίος φαίνεται ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Βορείου Ελλάδος ζητώντας τη συνδρομή της.

Ο συλληφθής οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος δήλωσε ότι η ποσότητα προορίζονταν για προσωπική χρήση και όχι για διάθεση σε τρίτους. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση