20.3.2023 15:10

“Να απαντήσουμε τι προβολή θέλουμε για τη Χίο” - Βίντεο

Υποτιμά την προσπάθεια ανάδειξης του Ιωνικού η απάντηση του Νομικού Προσώπου στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος

Για σαφή υποτίμηση της προσπάθειας ανάδειξης και αξιοποίησης του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, έκανε λόγο σε δηλώσεις του, το μέλος της “Πρωτοβουλίας για τη Χίο” Νίκος Λαμπρινούδης, στον απόηχο της ντροπιαστικής απάντησης του Νομικού Προσώπου στο αίτημα για φιλοξενίας της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης στη Χίο, τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.  

Ο κ. Λαμπρινούδης εξήγησε ότι, επί δημοτικής αρχής Μανώλη Βουρνού, οποιοδήποτε αίτημα για φιλοξενία εισάγονταν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου και στη συνέχεια είτε μέσω της Οικονομικής Υπηρεσίας είτε μέσω χορηγιών, βρίσκονταν η βέλτιση λύση για χρηματοδοτήσεις αθλητικών διοργανώσεων και επισκέψεων στο νησί. 

Παράλληλα έκανε λόγο για ευκαιρία προβολής της Χίου μέσα από τέτοιες δράσεις, λέγοντας ότι έχουν γίνει κι άλλα αιτήματα στο παρελθόν για φιλοξενία ακόμα και ομάδων από το εξωτερικό.  

“Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί έγινε ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του Ιωνικού Κολυμβητηρίου και ειδικά των ξενώνων. Οι ξενώνες έγιναν για να μπορούμε χωρίς πολλά έξοδα και χωρίς να παρεμβαίνουμε σε θέματα τουριστικής φιλοξενίας να μπορούμε να φιλοξενήσουμε κάποιους ανθρώπους που θα είχαν ενδιαφερθεί, να μείνουν με λιγότερα έξοδα”, εξήγησε ο ίδιος.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ