13.3.2019 16:11

Μπλοκάρουν μέσω Σ.τ.Ε. τις αλλαγές στο κέντρο της πόλης

Προσφεύγουν οι κάτοικοι του κέντρου κατά των συγκοινωνιακών μεταβολών κατηγορώντας τον Μανώλη Βουρνού για αυταρχικό και προσβλητικές και συκοφαντικές δημόσιες δηλώσεις που δεν συγχωρούνται

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι κάτοικοι του κέντρου της πόλης ενάντια στις συγκοινωνιακές μεταβολές που προωθεί η δημοτική αρχή Βουρνού μέσα από την αρχιτεκτονική μελέτη που ενέκρινε το Κεντρικό Αρχιτεκτονικό Συμβούλιο Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη.

Η προσφυγή κατατέθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου από θιγόμενος δημότες, μόνιμους κατοίκους κι επαγγελματίες που δια της πληρεξουσίου δικηγόρου τους, προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας υποβάλλοντας Αίτηση Αναστολής Εκτέλεσης της Απόφασης και Αίτηση Ακύρωσης της Απόφασης του Κεντρικού Αρχιτεκτονικού Συμβουλίου.

«Η καταφυγή μας στο Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν μονόδρομος μπροστά στην αλαζονική τακτική του δήμου Χίου και προσωπικά του κ. δημάρχου που επέλεξε να αποφασίζει και να διατάζει χωρίς την απαιτούμενη συναίνεση, για μείζονος σημασίας δημοτικά θέματα, όταν μάλιστα αυτά αφορούν ένα ευρύ κοινωνικό  σύνολο.

Η βιασύνη του δημάρχου κ. Βουρνού για την υλοποίηση της μελέτης, εξ’ αιτίας ανυπαρξίας έργου και έλλειψης οράματος για ολόκληρο το νησί, ίσως να δικαιολογείται από την απειρία του εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Όμως ο αυταρχισμός, οι προσβλητικές και οι συκοφαντικές του δημόσιες δηλώσεις κατά των συμπολιτών του, δεν δικαιολογούνται και σαφώς δεν συγχωρούνται.

Προσεχώς δε, θα εισπράξει την πολιτική απαξίωση και αποστροφή των δημοτών Χίου, τόσο για το μηδενικό έργο του, που περιορίστηκε σε διαχειριστικό και μόνο, όσο και για την ανοίκεια συμπεριφορά του, που δεν συνάδει σε δημόσιο πρόσωπο», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ