Χίος Πόλη

17/12/18 22:46

τελ. ενημ.: 17/12/18 23:51

Χριστουγεννιάτικη… απογοήτευση στην Πλατεία Βουνακίου

Κάθε άλλο παρά τις προσδοκίες όσων αποφάσισαν να αψηφήσουν το κρύο και να κατέβουν στην κεντρική πλατεία της Χίου ικανοποίησε ο δημοτικός προγραμματισμός για το περίφημο χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε ενόψει των εορτών.

Το κάλεσμα του Δήμου για χριστουγεννιάτικο πάρτι το απόγευμα της Δευτέρας, κάθε άλλο παρά σε πάρτι εξελίχθηκε αφού η προχειρότητα με την οποία επιχειρήθηκε η προσέγγιση σε μία εορταστική εκδήλωση ήταν διάχυτη παντού.

Μηδενικός φωτισμός- εκτός των στύλων περιμετρικά της πλατείας-, θεοσκότεινα παιχνίδια για τα παιδιά και μία μουσική υπόκρουση που δεν εξέπληξε κανέναν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της χορωδίας των «Χίων εν Χορώ» και της Φιλαρμονικής, αποτέλεσαν τη φετινή φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη φιέστα.

Έτσι μετά το πέρας της εμφάνισης της Φιλαρμονικής η πλατεία άδειασε μέσα σε λίγα λεπτά απογοητεύοντας ακόμα και όσους ελάχιστους αναζήτησαν λίγο άρωμα Χριστουγέννων σε μία δύσκολα καθημερινότητα.

Μοναδική σωτηρία… το ζεστό κρασί του Οz, η μόνη θετική εντύπωση της βραδιάς.

Και εις ανώτερα…

Για την ιστορία ακολουθεί η αντίστοιχη αφή του Χριστουγεννιάτικη δέντρου προ ημερών στην πλατεία Σαπφούς στη γειτονική Μυτιλήνη. Κάθε σύγκριση προκαλεί απογοήτευση.

 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση