Χίος Πόλη

8/12/17 11:21

τελ. ενημ.: 20/2/18 18:54

Καμαρώστε… διαβάσεις

Δεν πρόλαβε να παρέλθει ένα μόλις 24ωρο από τη στιγμή που ο Δήμος Χίου αποφάσισε να κλείσει την οδό Βενιζέλου και να προχωρήσει σε βάψιμο διαβάσεων πεζών μέρα- μεσημέρι και η εικόνα που εμφανίζουν σήμερα είναι απογοητευτική.

Η μπογιά όπως αναμένονταν έχει αρχίσει να φεύγει, αφού κανείς από τον Δήμο δεν σκέφτηκε ότι το βάψιμο σε ώρα κυκλοφοριακής αιχμής μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να ληφθεί.

Στο ερώτημα του «π» για ποιο λόγο πραγματοποιήθηκαν οι διαγραμμίσεις τη συγκεκριμένη ώρα, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Γ. Μπελέγρης υπέδειξε την Τεχνική Υπηρεσία, με τον Λ. Παπαλάνη να δηλώνει άγνοια για την κίνηση των συνεργείων του Δήμου.

«Χθες δυστυχώς απουσίαζα. Αυτό που ήξερα εγώ ήταν ότι θα πραγματοποιηθούν μόνο οι διαγραμμίσεις που αφορούν στην οριοθέτηση των χώρων στάθμευσης της Εισαγγελίας. Δεν γνώριζα τίποτα περί διαβάσεων», ανέφερε στον «π».

Ερωτώμενος για το κόστος των εργασιών, που φυσικά πήγαν στράφι, απάντησε ότι αυτές έγιναν από υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας και δεν ανατέθηκαν σε εργολάβο.

«Το κόστος ήταν πολύ μικρό, όσο δηλαδή και η αγορά του χρώματος», κατέληξε. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση