6.4.2017 14:27

Καίτη Κολάκη: Η δασκάλα της καρδιάς τους…

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

Με τη συγκίνηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα  παιδιών, εκπαιδευτικών και παρισταμένων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της Βιβλιοθήκης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου, η εκδήλωση αφιέρωμα στη μνήμη της πολυαγαπημένης δασκάλας των παιδιών Καίτης Κολάκη.

Παλιοί της μαθητές, συνάδελφοι, συγγενείς, φίλοι και δεκάδες γονείς μαθητών με δάκρυα στα μάτια παρακολούθησαν το αφιέρωμα των παιδιών της Ε΄ Δημοτικού στη δασκάλα της καρδιάς τους. Μέσα από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό που συνοδευόταν από συγκινητικές εκφωνήσεις ιστοριών, τα παιδιά παρουσίασαν το σπουδαίο έργο της δασκάλας τους, εκθειάζοντας την απλότητα του χαρακτήρα της, τη μεγαλοψυχία της και την απεριόριστη αγάπη της για τους μαθητές της, που για εκείνην ήταν «τα παιδιά της».

Στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης που η ίδια δημιούργησε και οργάνωσε με μεράκι και προπάντων αγάπη, τα «παιδιά» της, την αποχαιρέτησαν με την υπόσχεση να μην την ξεχάσουν ποτέ.

Παράλληλα με την εκδήλωση , στην αυλή του σχολείου, λειτουργούσε και έκθεση βιβλίου με πρωτοβουλία του Συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων του σχολείου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ