Χίος Πόλη

26/6/17 10:56

τελ. ενημ.: 26/6/17 14:07

Ηλεκτρονικά η καταβολή ειδικού νοσήλειου στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Εταιρία Γονέων ατόμων Νοητικά Στερούντων την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων σχετικά με την έναρξη διαδικασίας καταβολής του ειδικού νοσηλίου.

Μετά από επίμονες προσπάθειες όλων των ΣΥΔ σε όλη την χώρα και τις παρεμβάσεις της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ στον ΕΟΠΥΥ και στο υπουργείο Υγείας, έγινε η έναρξη εφαρμογής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσα από την οποία με ειδικό κλειθάριθμο και ηλεκτρονική φόρμα θα κατατίθενται τα στοιχεία και τα δεδομένα της κάθε Στέγης.

Με την ολοκλήρωση των τεχνοκρατικών διαδικασιών, ξεκινά μια νέα εποχή για τις ΣΥΔ όπου ως αναγνωρισμένοι πάροχοι υπηρεσιών υγείας έχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις και ξεκάθαρο τρόπο ηλεκτρονικών συναλλαγών.

«Η Εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων  θέλει να ευχαριστήσει την ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ για τις καίριες και αποφασιστικές παρεμβάσεις της και με ανακούφιση παρακολουθεί την εφαρμογή του νόμου  που θεσπίστηκε τον Δεκέμβριο του 2014 και δεν εφαρμόστηκε έως σήμερα, οδηγώντας τους φορείς σε καταστάσεις φτώχειας, αφού η συνεχής λειτουργία των δομών δημιουργεί δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις».

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση