8.5.2017 16:39

Η Αστυνομία τιμά την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Ενημερωτική δράση πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου,   στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου «Γ. Καλουτάς» κατά το χρονικό από διάστημα από 8 έως 12 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.).

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Χίου πρόκειται να πραγματοποιήσουν ενημερώσεις προς το κοινό, για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, ενώ παράλληλα θα διανείμουν στους παρευρισκομένους έντυπο ενημερωτικό υλικό, με συμβουλές και οδηγίες, που αφορούν στην οδική ασφάλεια.

Η πρωτοβουλία αυτή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου έχει ως στόχο την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τη σπουδαιότητα και την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής συμπεριφοράς.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους, να συμμετάσχουν στις εν λόγω παρουσιάσεις - εκδηλώσεις και υπενθυμίζει στους πολίτες, ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ