14.2.2022 10:43

Έτοιμη για χρήση από την Τετάρτη η αίθουσα επιβατών του Τελωνείου Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλοκαίρι του 2023 η πλήρης ενοποίηση του κτιρίου με την παλιά Ιχθυόσκαλα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες των συνεργείων του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ώστε η αίθουσα επιβατών, να είναι έτοιμη προς χρήση άμεσα, αφού σε λίγες ημέρες, αναμένεται η επανέναρξη των επιβατικών δρομολογίων προς και από Τσεσμέ, μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

Η κάμερα του politischios.gr, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην αίθουσα επιβατών, καταγράφοντας τον αγώνα των συνεργείων για ευπρεπισμό της αίθουσας η οποία παρέμενε σε αχρηστία από τον Μάρτιο του 2020.

Οι επισκευαστικές εργασίες, αφορούν σε καθαίρεση σοβάδων και φρεσκάρισμα τοίχων, παρεμβάσεις στις τουαλέτες και αντικατάσταση ή επισκευή φθαρμένου εξοπλισμού, με τον πρόεδρο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυριάκο Ζωάνο να σημειώνει στον «Πολίτη» ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη η αίθουσα θα είναι έτοιμη προς χρήση.

Από την Πέμπτη και για περίπου μία εβδομάδα, τα συνεργεία του Λιμενικού Ταμείου θα ξεκινήσουν τις παρεμβάσεις στο εξωτερικό του κτιρίου.

Ενιαίο κτίριο μέχρι το καλοκαίρι του 2023

Ερωτώμενος για το έργο της ενοποίησης του υφιστάμενου κτιρίου με αυτό της παλιάς Ιχθυόσκαλας, ο κ. Ζωάνος επεσήμανε ότι στόχος του Λιμενικού Ταμείου είναι η εγκατάσταση του εργολάβου μέσα στο 2022 και η παράδοση του έργου – που θα περιλαμβάνει ενιαίο κτιριακό χώρο- το αργότερο μέχρι τις αρχές καλοκαιριού του 2023.

Δείτε πλήρες φωτορεπορτάζ στη σελίδα του «Πολίτη» στο Facebook

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ