20.3.2017 10:07

Εκπνέει η προθεσμία για τα καταστήματα της Προκυμαίας

Εκπνέει σήμερα η διορία των δύο ημερών που έδωσε στα καταστήματα της Προκυμαίας το Λιμεναρχείο της Χίου προκειμένου να απομακρίνουν τραπεζοκαθίσματα και ανεμοθραύστες από τα πεζοδρόμια, αφού η απόφαση παραχώρησης των κοινοχρήστων χώρων στους ενδιαφερόμενους καταστηματάρχες έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2016, χωρίς από τότε μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει νεότερη απόφαση.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο επισημαίνει ότι από αυτοψίες των λιμενικών προκύπτει ότι οι προδιαγραφές που τέθηκαν για την τοποθέτηση των ανεμοθραυστών έχουν τηρηθεί σε ελάχιστες περιπτώσεις.

«Δεδομένου ότι ουδεμία παραχώρηση ειδικού δικαιώματος απλής χρήσης για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων έχει δοθεί για το 2017, παρακαλείσθε όπως απομακρύνετε άμεσα τυχόν ανεπτυγμένα τραπεζοκαθίσματα και ανεμοθραύστες  υφίστανται στη Χερσαία Ζώνη του Λιμένα της Χίου εντός αποκλειστικής προθεσμίας 2 ημερών. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας η Υπηρεσία μας θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να κινήσει τη διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων κυρώσεων, με παράλληλη ενημέρωση της Κτηματικής Υπηρεσίας για την από πλευράς τους ανάληψη ενεργειών», αναφέρει το έγγραφο του Λιμεναρχείου. 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ