16.5.2022 12:46

Διεθνώς… ρεζίλι με τις άθλιες εικόνες από το Τελωνείο της Χίου

Την άθλια πραγματικότητα που επικρατεί στο Τελωνείο της Χίου, ειδικά στα θέματα καθαριότητας και υγιεινής, απέστειλαν στο Politischios.gr, επισκέπτες από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, σχολιάζοντας την ανάγκη επιπλέον καθαριότητας.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι επισκέπτες, κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα του Τελωνείου, ερχόμενοι αντιμέτωποι με μία πραγματικά άθλια εικόνα, αφού οι τουαλέτες δεν είχαν καθαριστεί.

Την πραγματικά τραγική κατάσταση, επιβεβαίωσαν στον «π» και Τελωνειακοί της Χίου, λέγοντας ότι το Τελωνείο δεν διαθέτει καθαρίστρια κάτι που οδηγεί συχνά- πυκνά στις πραγματικά άθλιες εικόνες που μας εκθέτουν στα μάτια όχι μόνο των γειτόνων αλλά και όσων επισκεπτών από άλλες χώρες επιλέγουν να μεταβαίνουν στη Χίο μέσω Τσεσμέ.

Από την πλευρά του πάντως ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Ζωάνος, δήλωσε ενήμερος για την συγκεκριμένη κατάσταση, λέγοντας ότι η αίθουσα επιβατών έχει παραχωρηθεί στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων του Υπ. Οικονομικών η οποία έχει την ευθύνη για τη λειτουργία και τη συντήρησή της.

Παρόλα αυτά – είπε- σε τακτά χρονικά διαστήματα το Λιμενικό Ταμείο, ως μη οφείλει, αποστέλλει καθαρίστρια για τον καθαρισμό του κτιρίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ