20.5.2017 13:36

ΒΙΝΤΕΟ- Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα τη Π.Υ. Χίου

Να τεστάρει τα αντανακλαστικά της θέλησε για μία ακόμη φορά η Π.Υ. Χίου που στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ερχόμενη αντιπυρική περίοδο, πραγματοποίησε άσκηση με επίκεντρο τη Βίγλα Αγίας Ελένης.

Ώρα 9 το πρωί και  το τηλεφωνικό κέντρο 199 της Π.Υ.Χίου ενημερώνετα από   γειτονική Ξενοδοχειακή μονάδα σχετικά με την ύπαρξη πυρκαγιάς στην περιοχή Βίγλα Αγίας Ελένης Καρφά. Η πυρκαγιά λόγω των ισχυρών ανέμων, παίρνει διαστάσεις. Η ξενοδοχειακή μονάδα ενεργοποιεί την ομάδα πυρασφάλειας, τα συστήματα πυρόσβεσης και γίνεται εκκένωση του ξενοδοχείου από τους ενοίκους.Η Πυροσβεστική Υπηρεσία  τίθεται σε επιφυλακή και στην  περιοχή επεμβαίνουν συνολικά 8 πυροσβεστικά οχήματα και πεζοπόρο τμήμα  10 ατόμων. Παράλληλα συνέδραμαν οι εθελοντικές ομάδες «Ο»  ,
«Ι» , «ΛΕΦΕΔ», «Λιθίου» ,  τμήμα της 96 ΑΔΤΕ,   η Π.Ε., ο Δήμος, η Τ.Κ. Θυμιανών,  η ΕΛ.ΑΣ, η Τροχαία,  το ΕΚΑΒ, η Δ/νση Δασών και η  ΔΕΔΔΗΕ. Η άσκηση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας επιτυχώς. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ