Χίος Πόλη

9/5/17 14:44

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:25

ΒΙΝΤΕΟ- Πολυτελές κατασχεμένο σκάφος εντάσσεται στον στόλο του Λιμεναρχείου Χίου

Ένα ακόμη κατασχεμένο ταχύπλοο σκάφος αναμένεται να ενταχθεί στον στόλο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου το αργότερο μέχρι τέλος Μαϊου. Πρόκειται για ένα από τα φουσκωτά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν το 2016 για την μεταφορά παράτυπων μεταναστών από τα τουρκικά παράλια προς τη Χίο.

Στο συγκεκριμένο σκάφος διαθέτει εκτός από καμπίνα 2 μηχανές των 200 ίππων. Μετά τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης και τοποθέτησης των διακριτικών του Λιμενικού Σώματος, θα ταξιδέχει για τα γειτονικά Ψαρά.

Εκτός όμως από αυτό το σκάφος, το Λιμεναρχείο έχει στείλει στον Λιμενικό Σταθμό των Ψαρών 1 κατεσχεμένο τζιπάκι και ακόμα 1 σκάφος που κατασχέθηκε από την Υπηρεσία στον Λιμενικό Σταθμό Οινουσσών.

Σε συνεργασία μάλιστα με το Τελωνείο Χίου αναμένεται να παραδοθεί άμεσα ακόμα 1 κατασχεμένο συμβατικό αυτοκίνητο για τις ανάγκες του Αστυνομικού Σκύλου του Λιμενικού.

Όπως εξήγησε ο Λιμενάρχης Χρ. Φραγκιάς, αν μέσα σε 3 μήνες από τη διάπραξη του αδικήματος δεν υπάρξει κάποιο βούλευμα τότε το Λιμεναρχείο υποβάλλει αίτημα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και δρομολογούνται οι διαδικασίες απόκτησης ή σκάφους ή αυτοκινήτου. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση