4.10.2018 14:53

ΒΙΝΤΕΟ| Ολοκληρωμένη νομοθετική παρέμβαση η λύση για τον Κάμπο

Σε αναβρασμό και συνεχείς διαβουλεύσεις βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του Κάμπου, λίγες ημέρες μετά τα ειδοποιητήρια που έλαβαν από τη Δ.Ο.Υ. Χίου προκειμένου να δηλώσουν τα χωράφια τους ως αγροτεμάχια.

Το βράδυ της Τετάρτης οι Καμπούσοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο «Γ. Καλουτάς» ανοίγοντας την βεντάλια των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν διαχρονικά τα τελευταία χρόνια.

Σε δήλωσή του ο Μ. Βουρνούς σημείωσε ότι η μοναδική λύση στο πρόβλημα είναι μία νομοθεσία για τον Κάμπο προς την κατεύθυνση της ολοκληρωμένης προστασίας.

«Αυτό θα πει ότι δεν πρέπει να λαμβάνουμε τον Κάμπο μόνο ως ντουβάρια, πέτρες και κτίσματα που μας αρέσουν, ούτε μόνο ως αγροτική έκταση, ούτε ως τουριστικό προορισμό. Είναι όλα αυτά μαζί.

Κάθε σοβαρό κράτος οφείλει να παίρνει συνολικά μέτρα. Θα πρέπει να οργανωθεί μία από κοινού συνάντηση των συναρμόδιων Υπουργείων και να τεθούν όλα αυτά τα ζητήματα», δήλωσε.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ