10.1.2018 20:34

Βαρύ ψυχιατρικό περιστατικό αναστάτωσε τη Φάρκαινα

Από μια ασυνήθιστη συμπεριφορά ξύπνησαν το πρωί οι περίοικοι του αθλητικού πάρκου της Φάρκαινας. Μεσόκοπη γυναίκα είχε απλώσει κάποια από τα υπάρχοντα της σε ένα στεγασμένο παιχνίδι της παιδικής χαράς και μάλιστα, σύμφωνα με περιγραφές των περιοίκων, αφόδευε μέσα σε πλαστική σακούλα και πετούσε τα περιττώματα σε κάδους απορριμμάτων της παιδικής χαράς.

Ήδη από τις πρωινές ώρες ενημερώθηκε και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Χίου, οι κοινωνικοί λειτουργοί του οποίου μόλις έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα βαρύ ψυχιατρικό περιστατικό «εισαγωγής».

Από όσα κατάφεραν να αποσπάσουν από τη μεσόκοπη γυναίκα, τους είπε ότι  βρήκε 40 ευρώ κι ήρθε με το πλοίο από την Αθήνα στο νησί μας, χωρίς συγκεκριμένο λόγο και αιτία. Στις επίμονες ερωτήσεις τους απαντούσε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τη Χίο.

Μόλις οι κοινωνικοί λειτουργοί αντιλήφθησαν ότι δεν πρόκειται για άστεγη, που έχριζε διαφορετικής μεταχείρισης, ενημέρωσαν την Αστυνομία και το Νοσοκομείο. Ωστόσο μόλις κινήθηκαν διαδικασίες για τη μεταφορά της στην ψυχίατρο του «Σκυλιτσείου» είχε απομακρυνθεί από τη Φάρκαινα και δεν ήταν εύκολο να εντοπιστεί. Απο αύριο οι αρχές θα συνεχίσουν την αναζήτηση της, καθώς εκτιμούν ότι χρίζει ψυχιατρικής επιτήρησης. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ