7.5.2018 16:40

Αφού δεν καταλαβαίνουμε από Κ.Ο.Κ. τον λόγο έχουν τα… κολονάκια

Πλαστικούς κυλίνδρους απαγόρευσης στάθμευσης σε κεντρικά σημεία της πόλης τοποθετεί ο Δήμος Χίου

Πλαστικούς εύκαμπτους κυλίνδρους απαγόρευσης στάθμευσης αποφάσισε να τοποθετήσει ο Δήμος Χίου σε κεντρικά σημεία της πόλης όπου έχει παρατηρηθεί ότι οι οδηγοί παρά τις απαγορευτικές πινακίδες στάσης και στάθμευσης τις αγνοούν συστηματικά.

Η αρχή θα γίνει από τη διασταύρωση των οδών Καρπασίας με την οδό Λάδης και Καρπασίας με την οδό Χίων Εθνομαρτύρων. Η αυτοψία των Υπηρεσιών του Δήμου έδειξε ότι παρότι ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης και υπάρχει πινακίδα Ρ-40, οχήματα σταθμεύουν παράνομα και στις δύο πλευρές του δρόμου.

Έτσι με απόφασή της η Επιτροπή Κυκλοφορίας πρότεινε την τοποθέτηση πλαστικών κολονακιών στη νότια πλευρά της οδού Καρπασίας από τη διασταύρωση της οδού Καρπασίας με τη Λάδης σε μήκος 35 μέτρων και επί της οδού Λάδης από τη διασταύρωση Καρπασίας και Λάδης προς Νότο για 5 μέτρα.

Κολονάκια και στη Μιχάλων

Την ίδια ακριβώς τακτική αποφάσισε να ακολουθήσει η Επιτροπή Κυκλοφορίας και για την περίπτωση της οδού Μιχάλων τοποθετώντας πλαστικά κολονάκια στη δυτική πλευρά της οδού Μιχάλων από τη διασταύρωσή της με την οδό Μ. Λιβανού έως την οδό Χρήστου Μάντικα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ