13.5.2017 12:55

Ανέτοιμες οι παραλίες υποδέχονται τους πρώτους κολυμβητές

Πότε ακριβώς και τι περιμένει η δημοτική αρχή για να ετοιμάσει τις παραλίες του Δήμου για τη νέα θερινή περίοδο αυτό είναι άγνωστο.

Επισκέπτες ήδη υπάρχουν, ο καιρός έχει δώσει πολλαπλές ευκαιρίες στους ντόπιους αλλά και ξένους να βρεθούν στις παραλίες και οι προβλέψεις για τον πρώτο καύσωνα που αναμένεται το Σαββατοκύριακο θα οδηγήσουν ακόμη περισσότερους στις ακτές.

Εκεί όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου... καλοκαιρινά. Σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες, στην Αγία Φωτιά δεν υπάρχουν ούτε κάδοι, ούτε αλλαξιέρες, πόσο μάλλον ντουζιέρες.

Ήδη καθημερινά τουλάχιστον 50 άτομα επισκέπτονται την παραλία που αυτή την εποχή στερείται βασικών υποδομών. Είναι γνωστό ότι ακόμη δεν έχουν δοθεί προς χρήση οι παραλίες από τη Μονομετοχική, δεν έχουν τοποθετηθεί οι ξαπλώστρες ή οι ομπρέλες, όμως η παρουσία ενός ή και πολλών ιδιωτών είναι αυτή που κινεί τα νήματα και υποχρεώνει τον Δήμο να κάνει τα αυτονόητα;

Η τοποθέτηση μερικών κάδων στην παραλία δεν πιστεύουμε πως είναι πολυτέλεια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ