Χίος Πόλη

24/11/18 11:49

τελ. ενημ.: 24/11/18 12:02

Ανεγκέφαλοι πράσινοι οπαδοί βανδάλισαν το «Ιωνικό»

Μετά τις πινακίδες κυκλοφορίας και τα φανάρια σειρά είχε το κολυμβητήριο. Ως πότε πια αυτή η ανοχή από τις αρχές;

Το έργο το έχουμε ξαναδεί ουκ ολίγες φορές. Πληγή ανίατη ο οπαδισμός, είχε θύμα του αυτή τη φορά το «Ιωνικό» Κολυμβητήριο. Με αφορμή τον αποψινό αγώνα του ΝΟΧ, στον οποίο η ομάδα μας υποδέχεται τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, οπαδοί που δηλώνουν μέλη της Θύρας 13, «στόλισαν» τις εισόδους του Κολυμβητήριου με εμετικά συνθήματα που προσβάλουν τους ίδιους και την εικόνα του νησιού μας.

Η διοίκηση του «Ιωνικού» Κολυμβητηρίου, που προφανώς θα μεριμνήσει για να σβηστούν πριν τον αγώνα, εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση για τους ανώνυμους δράστες, που επιδιώκουν να φέρουν και στη Χίο συμπεριφορές της πρωτεύουσας. Σ’ αυτήν αναφέρει:

«Αυτό είναι ένα μικρό μέρος της εικόνας στο Ιωνικό Κολυμβητήριο. Προφανώς αυτά τα "παλικαράκια", που δεν σέβονται ούτε τη φύση που τους γέννησε και ξερνούν το μυαλό τους πάνω σε ξένους τοίχους, δεν σέβονται ούτε τους εργαζόμενους, ούτε το χώρο. Έχουν δε τόσο θράσος τα κομπλεξικά αποβράσματα όσο έχει κάποιος που ξέρει πως ό,τι και να κάνει δεν θα τιμωρηθεί ποτέ. Στο έλεος της αλητείας, στο άσυλο της αλητείας αφού και αυτοί που η δουλειά τους είναι να τους βρουν για να πληρώσουν έχουν συμβιβαστεί. Τα παραπάνω δεν αφορούν τους πάντες, αλλά όσους δεν αφορούν οφείλουν να παίρνουν τα μέτρα τους.»

Ήδη ο Δήμος κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου με τον Μ. Βουρνού να διαβεβαιώνει ότι σε λίγες ημέρες οι "άγνωστοι" θα γίνουν "γνωστοί".

 

Δείτε επίσης