Χίος Πόλη

9/5/17 13:53

τελ. ενημ.: 10/5/17 10:45

ΒΙΝΤΕΟ- Αδειοδοτήθηκε το αυθαίρετο… Λιμεναρχείο μετά από 30 χρόνια

Μόλις την περασμένη Παρασκευή νομιμοποιήθηκε έπειτα από 30 χρόνια, το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου που μέχρι σήμερα παρέμενε αυθαίρετο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν εργασίες συντήρησής του.

«Την Παρασκευή λάβαμε τα απαραίτητα έγγραφα της νομιμοποίησης του κτιρίου του Λιμεναρχείου χάρη στην πίεση τη δική μου και στις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλε η Λιμενική Επιτροπή επί προεδρείας του Μιχάλη Μπελέγρη και τώρα του Αντώνη Κέφη», ανέφερε ο Λιμενάρχης Χρ. Φραγκιάς.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για ένα ευρύ φάσμα παρεμβάσεων στο κτίριο που εξαιτίας της γειτνίασης με τη θάλασσα είχε υποστεί σημαντικές φθορές εδώ και 30 χρόνια.

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει σχεδιασμός για την επισκευή του ο κ. Φραγκιάς επεσήμανε ότι μέσα στο καλοκαίρι προωθείται η έναρξη των εργασιών με στόχο τη βελτίωση κυρίως της νότιας και ανατολικής πλευράς που παρουσιάζουν σημαντικές φθορές.

Να σημειωθεί ότι το κτίριο ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1983 και παραδόθηκε το 1987, χωρίς ωστόσο να διαθέτει τις απαραίτητες άδειες για την κατασκευή του.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση