11.4.2024 15:30

«Η Visa Express δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κανονική διαδικασία στο ελληνικό προξενείο της Σμύρνης» (Video)

Στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Χίου προκειμένου να ανταποκριθούν επαρκώς στα κύματα Τούρκων επισκεπτών που καταφθάνουν από τον Τσεσμέ, στο πλαίσιο του Μπαϊραμιού, αναφέρθηκε μέσα από δηλώσεις του το Μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Χίου Γιώργος Αμέντας.

Όπως ανέφερε, κάθε ημέρα τις τελευταίες ημέρες, καταφθάνουν πάνω από 1.000 άτομα με τα πλοία της γραμμής, με τους Αστυνομικούς να εκδίδουν πάνω από 250 Visa Exrpess, την ημέρα, αριθμός που ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις και προσδοκίες.

Ο ίδιος έκανε για υπεράνθρωπη προσπάθεια τόσο των μόνιμων όσο και των αποσπασμένων αστυνομικών, σημειώνοντας ωστόσο ότι το συγκεκριμένο μέτρο, έχει συγκεκριμένες δυνατότητες τόσο από άποψη προσωπικού όσο και από άποψη υποδομών.

«Η έκδοση θεωρήσεων στα σύνορα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κανονική διαδικασία της έκδοσης θεωρήσεων στις πρεσβείες και τα προξενεία μας», ανέφερε ο ίδιος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ