Γαστρονομία & Διασκέδαση

27/3/17 13:12

τελ. ενημ.: 27/3/17 14:19

Νέα καραμέλα στα σκαριά από την Kokikinakis Sugar

Η ιδιαίτερη γεύση τους, το υπέροχο άρωμά τους και η ανυπαρξία ζάχαρης ανέδειξαν τις καραμέλες dyo dyo σε ένα από τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς που πέρασε ενώ παράλληλα σάρωσαν τα βραβεία σε όσους διεθνείς διαγωνισμούς και αν συμμετείχαν.

Με ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων, οι καραμέλες dyo dyo της Kokkinakis Sugar κατέκτησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την εμπιστοσύνη του κοινού ενώ σε λίγες ημέρες θα   κυκλοφορήσει μια νέα γεύση που θα περιέχει φυσικό χυμό αλόης. «Η καραμέλα θα περιέχει φυσικό χυμό αλόης προερχόμενο από το βιολογικό αγρόκτημα της οικογένειας Φετοκάκη στο Βασιλειώνικο της Χίου και γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής οργανικής αλόης Natuevo. 

 Η καραμέλα με αλόη αποτελεί τη δεύτερη της σειράς dyo dyo,   η οποία περιλαμβάνει στη σύνθεση της βιολογικά πιστοποιημένη παραγόμενη πρώτη ύλη. Η πρώτη κυκλοφόρησε πέρσι και συνδυάζει βιολογικό φραγκόσυκο Λακωνίας και γεύση γιασεμί», αναφέρει ο εμπνευστής και δημιουργός των καραμελών dyo dyo Δ. Κοκκινάκης.

Οι καραμέλες dyo dyo δεν περιέχουν ζάχαρη, γλουτένη και λιπαρά, είναι κατάλληλες για διαβητικούς(βάση κλινικής μελέτης) περιέχουν ελάχιστες θερμίδες και έχουν εξαιρετική γεύση. Η νέα καραμέλα που θα κυκλοφορήσει στην αγορά  θα συνδυάζει τη φρεσκάδα της αλόης και θα έχει γεύση ροδάκινο.

 

Σχόλια άρθρου: 0