Γαστρονομία / Διασκέδαση

1/8/18 13:30

τελ. ενημ.: 1/8/18 13:35

«Kiss the Earth»: 365 μέρες ήταν αρκετές για να μας αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει

Σαν σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο της βαζάκι με φυστικοβούτυρο

Συνεργασίες, εξαγωγές, διαγωνισμοί, TEDx, φουτουκοβούτυρο και τόσα ακόμη έγιναν μέσα σε έναν χρόνο για τη χιώτικη εταιρεία

Έναν χρόνο πριν η Kiss the Earth μας συστήθηκε, μέσα από το φυστικοβούτυρο της, που ο Κώστας Πλακωτάρης πάντα παρέα με τη σύζυγο του έφτιαξαν στον… πάγκο της κουζίνας του σπιτιού τους.

«Είσαι τρελός» του έλεγαν όλοι, όταν ο Κώστας τους ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το προϊόν και να που ακριβώς έναν χρόνο διαψεύδει εμπράκτως τους πάντες, καθώς όχι απλά η Kiss the Earth πέτυχε μα κατάφερε το ακατόρθωτο… Να βρίσκεται σε περισσότερα από 70 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στους καταλόγους των καλύτερων  juice bars, να εξάγει προϊόντα σε Παρίσι, Βερολίνο και Πράγα  και φυσικά το σημαντικότερο, να κάνει ένα ολόκληρο νησί, το νησί της μαστίχας,  να υπερηφανεύεται για το αμυγδαλοβούτυρο, το φυστικοβούτυρο και το φουντουκοβούτυρο του…

Οι συμμετοχές των χιώτικων αλοιφών σε διεθνείς διαγωνισμούς ήταν πολλές, αν αναλογιστούμε το ελάχιστο χρονικό διάστημα της κυκλοφορίας τους, με αποκορύφωμα την επιλογή τους στο καλάθι που δόθηκε στους ομιλητές του TEDx Athens 2018 και τη διάκριση στο διαγωνισμό Good Design 2018 στην κατηγορία «Καλύτερες συσκευασίες τροφίμων».

Όλα αυτά μέσα σε 365 ημέρες σκληρής δουλειάς, ατελείωτων ωρών, αποτυχιών και επιτυχιών… Ο Κώστας Πλακωτάρης αποδεικνύει σε μία ολόκληρη κοινωνία ότι ένας χρόνος αρκεί για να κάνεις κάτι τα λάμψει, αρκεί να το πιστέψεις πρώτα εσύ.

Υ.Γ: Είναι κάτι που ο ίδιος τονίζει αρκετά συχνά, «όταν ξεκίνησα την Kiss the Earth το κεφάλαιο που είχα ήταν αστείο, δεν το χαρακτηρίζει καν κεφάλαιο».  Έτσι απλά το αναφέρουμε ξανά μήπως και…

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης