22.9.2017 9:20

Η Γιάννα τραγουδάει για το σχολείο της!!!

Επιστρέφει στα θρανία το Σάββατο  η Γιάννα Φαφαλιού  όχι όμως για να φοιτήσει αλλά για να τραγουδήσει για το αγαπημένο της σχολείο στο οποίο όπως η ίδια υποστηρίζει είχε την τύχη να μάθει τα πρώτα της γράμματα. « Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη που θα τραγουδήσω για το σχολείο μου. Η πρόταση έγινε από τον σύλλογο Γονέων και είναι μεγάλη μου τιμή που θα έχω την ευκαιρία να τραγουδήσω μαζί με τα παιδιά και τους δασκάλους του σχολείου που φοίτησα εγώ και τώρα φοιτά και το παιδί μου», αναφέρει η Γιάννα Φαφαλιού, που συμμετέχει εθελοντικά στην εκδήλωση. «Μαζί μου όπως πάντα στα πλήκτρα θα είναι ο Λευτέρης Τομάζος και ελπίζω όλοι όσοι έρθουν να περάσουν όμορφα».

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου  για τον Σύλλογο Γονέων

Η ιδέα της πραγματοποίησης της μουσικής εκδήλωσης στριφογύριζε από το καλοκαίρι στο μυαλό των μελών του δραστήριου Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου αλλά αναβάλλονταν η υλοποίησή της εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος της Γιάννας Φαφαλιού. « Όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουμε ως μέλημά μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το σχολείο που φοιτήσαμε εμείς και τώρα φοιτούν τα παιδιά μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν να προτείνουμε στη Γιάννα να πραγματοποιήσει μια μικρή συναυλία στην αυλή του σχολείου και εκείνη αμέσως δέχθηκε», εξηγεί η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μαρία Τσέτσερη υπογραμμίζοντας ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν και για να ενισχυθεί το ταμείο του συλλόγου θα πωλούνται σουβλάκια και αναψυκτικά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ