Γαστρονομία / Διασκέδαση

3/2/18 16:48

τελ. ενημ.: 5/2/18 13:00

Άνοιγμα Ψυχή και στο τσίπουρο

Ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις της αγοράς και εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί και τη δική της εκδοχή σε τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο η ποτοποιία Ψυχή. «Πρόκειται για προϊόν διπλής απόσταξης στους 40 βαθμούς, πολυποικιλιακό», εξηγεί την ταυτότητα του νέου προϊόντος ο Κώστας Ψυχής.

Στη Χίο η κατανάλωση ούζου συνεχίζει να διατηρεί τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των καλοφαγάδων, ωστόσο η μόδα το τσίπουρου πανελλαδικά έχει δημιουργήσει και τους αντίστοιχους φίλους του και στο νησί μας. «Καλύπτουμε αυτή την ανάγκη, δεδομένου ότι μας ζητήθηκε. Γιατί εμείς ουζάδες είμαστε…», συμπληρώνει ο Κ. Ψυχής, ο οποίος διαψεύδει τη φημολογία επέκτασης της εταιρείας στην παραγωγή φρέσκιας μπύρας.

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση