3.2.2018 16:48

Άνοιγμα Ψυχή και στο τσίπουρο

Ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις της αγοράς και εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί και τη δική της εκδοχή σε τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο η ποτοποιία Ψυχή. «Πρόκειται για προϊόν διπλής απόσταξης στους 40 βαθμούς, πολυποικιλιακό», εξηγεί την ταυτότητα του νέου προϊόντος ο Κώστας Ψυχής.

Στη Χίο η κατανάλωση ούζου συνεχίζει να διατηρεί τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των καλοφαγάδων, ωστόσο η μόδα το τσίπουρου πανελλαδικά έχει δημιουργήσει και τους αντίστοιχους φίλους του και στο νησί μας. «Καλύπτουμε αυτή την ανάγκη, δεδομένου ότι μας ζητήθηκε. Γιατί εμείς ουζάδες είμαστε…», συμπληρώνει ο Κ. Ψυχής, ο οποίος διαψεύδει τη φημολογία επέκτασης της εταιρείας στην παραγωγή φρέσκιας μπύρας.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ