17.1.2024 13:41

Όλα έτοιμα για τη μετατροπή αιθουσών του Ομηρείου σε σχολικές τάξεις – Βίντεο

Ξεκινούν την Παρασκευή τα μαθήματα για τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Χίου

Από την προσεχή Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, θα ξεκινήσουν τα μαθήματα των μαθητών της 3ης τάξης του 3ου Γυμνασίου Χίου στις αίθουσες εργαστηρίων του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Χίου, οι οποίες διαμορφώθηκαν ειδικά, ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν τους μαθητές.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αμέντας, η διαδικασία ήταν σχετικά εύκολη αφού ήδη το Ομήρειο διαθέτει τις υποδομές για αίθουσες διδασκαλίας λόγω των εργαστηρίων ενώ τροποποιήθηκαν και τα ωράρια των υπαλλήλων ώστε να συμβαδίζουν με το σχολικό ωράριο.

Παράλληλα το Ομήρειο προχώρησε στην προμήθεια ιονιστή για τον καθαρισμό του αέρα στις αίθουσες εξαιτίας της διασποράς των ιώσεων και του κορονοϊού.

Ως προς τα διαλλείματα των μαθητών, αυτά θα γίνονται στην αίθουσα μαθημάτων χωρού αλλά και στον χώρο του καφέ του Ομηρείου.

«Όλα θα συνεχιστούν κανονικά όπως είναι καθώς η αίθουσα θεάτρου παραμένει ως έχει, όπως και η αίθουσα των συνεδρίων, οπότε δεν αλλάζει κάτι στον σχεδιασμό που έχουμε μέχρι σήμερα», ανέφερε ο κ. Αμέντας.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ