16.5.2022 17:40

Μάθημα οδικής ασφάλειας στο 2ο ΓΕΛ Χίου

Στο πλαίσιο των δράσεων του 2ου ΓΕΛ Χίου για την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 9 Μαΐου 2022 μια εξαιρετική παρουσίαση από τον εκπρόσωπο της Τροχαίας Χίου κ. Μιχάλη Φλωράδη που είχε στόχο να πληροφορήσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε θέματα οδικής συμπεριφοράς. 

Σε σχετική ανακοίνωση του σχολείου αναφέρονται τα εξής:

«Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Φλωράδης, με το κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό και τις πολύτιμες γνώσεις του, αναφέρθηκε στα αίτια των ατυχημάτων τονίζοντας ιδιαίτερα στους μαθητές την απαραίτητη χρήση της ζώνης ασφαλείας και του κράνους, έθεσε προβληματισμούς, ενημέρωσε και παρείχε συμβουλές ιδιαίτερα σημαντικές για την προστασία της δικής τους ζωής αλλά και των συνανθρώπων τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Χίου κ. Καλανδρόπουλο για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας καθώς και τον κ. Φλωράδη για την ουσιαστική συμβολή του στο εκπαιδευτικό μας έργο.

Ολοκληρώνοντας τις δράσεις, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας με συνοδεία των υπεύθυνων καθηγητών μοίρασαν φυλλάδια στους συμπολίτες μας την Παρασκευή 13 Μάϊου 2022 σχετικά με την οδική συμπεριφορά. Το περιεχόμενο των φυλλαδίων σχολιάζει με δεικτικό και εύθυμο τρόπο τη συμπεριφορά του Έλληνα οδηγού. Το υλικό αντλήθηκε από πρόγραμμα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με τίτλο «Ο Έλληνας οδηγός στην ελληνική γελοιογραφία»».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ