29.3.2024 9:23

Ο Σταυρός του Αγίου Ισιδώρου στον Διοικητή Π.Υ. Ν. Χίου Σταύρο Καπελλαρίδη

Με την ύψιστη τιμή της Χιακής Εκκλησίας, τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου, τιμήθηκε η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χίου.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, τελέσθηκε Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φάρκαινας, ιερουργούντους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκου, ο οποίος απέμεινε στον Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χίου Πύραρχο Σταύρο Καπελλαρίδη, τον Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου.

Πρόκειται για την ανώτατη τιμητική διάκριση της Χιακής εκκλησίας μας στην τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία , λόγω της πολύτιμης συνεισφοράς της , τόσο με την συμμετοχή της στην διανομή των συσσιτίων , όσο με την κοινωνική της προσφορά.

Στον θείο λόγο του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος αναφέρθηκε στην θεία κοινωνία ως εφόδιο ζωής και τόνισε την αναγκαιότητα της θείας μετάληψης για τους χριστιανούς, ενώ με την τις πατρικές του ευχές ενθάρρυνε το προσωπικό της Υπηρεσίας για το δύσκολο έργο που επιτελεί.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ