#Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονος

Μια όμορφη ομαδική προσευχή - Οι 4οι Χαιρετισμοί στο Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονος

   Με ευλάβεια και κατάνυξη, πραγματοποιήθηκαν στις 4 το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαρτίου 2026, οι 4οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου, στο Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονος (στου Δεσπότη) στην παραλία των Λιβαδίων.

Πιστοί από τις γύρω περιοχές και την πόλη της Χίου, ευχαριστήθηκαν την πολύ όμορφη και κατανυκτική Λειτουργία, στο Παρεκκλήσι του Εσταυρωμένου, πού βρίσκεται μέσα στον κατάφυτο και πάντα ανθισμένο κήπο του Τάγματος, δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, που επισκευάζεται από τις φθορές του χρόνου, και η κάθε συνδρομή μας, μικρή ή μεγάλη, βοηθά στην ταχύτερη αποπεράτωση της αποκατάστασής του. 

Ολόκληρο το Εκκλησίασμα σαν μία φωνή, έψαλε τον Ακάθιστο Ύμνο και «Την Ωραιότητα της Παρθενίας σου», μαζί με τους καλλίφωνους ψάλτες, με μελωδική αρμονία, διφωνίες, αυθορμητισμό και κατάνυξη, στέλνοντας μία όμορφη ομαδική προσευχή προς τον ουρανό.

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ