7.2.2023 15:16

Τουριστική προβολή με αξιολογητή το Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Βίντεο

Πλούσιο σε δράσεις εντός κι εκτός συνόρων είναι το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Χίου για το 2023, το οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτικών Συμβούλων κατά την επόμενη συνεδρίαση του σώματος.

Συνολικά το φετινό πρόγραμμα βασίζεται σε 5 πυλώνες ανάπτυξης: την άμεση προβολή, τις μελέτες, τις συμμετοχές σε εκθέσεις, τη φιλοξενία δημοσιογράφων καθώς και τις συνδιοργανώσεις δράσεων με φορείς.

Σημαντική από πλευράς της επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου, θεωρείται η πρωτοβουλία συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κώστα Βεργίνα να εξηγεί σε δηλώσεις του, τη σημασία προγραμμάτων αξιολόγησης των δράσεων που κάνει ο Δήμος Χίου.

«Σε πρώτη φάση θα υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα που θα αξιολογεί τα σχόλια και τις εντυπώσεις των επισκεπτών μας μέσω διαδικτύου. Θα γίνει με σωστό, επιστημονικό τρόπο ούτως ώστε στο τέλος του έτους να γνωρίζουμε τον αντίκτυπο των δράσεών μας στην προσέλευση αλλά και στην τοπική οικονομία», ανέφερε.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ