27.6.2023 14:02

Το μετάλλιο του Δήμου Χίου στον Χρυσό… Πύρρο Δήμα- Βίντεο

Θήτευσαν μαζί στα κοινοβουλευτικά έδρανα όμως η μοίρα τους έφερε ξανά στον ίδιο δρόμο. Ο λόγος για τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και τον χρυσό Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, με τον πρώτο να υποδέχεται τον δεύτερο στο δημοτικό μέγαρο το μεσημέρι της Τρίτης.

Αφορμή για την παρουσία του Πύρου Δήμα στο νησί ήταν η παρουσίαση του σήματος της τουριστικής ταυτότητας της Χίου, που πραγματοποιήθηκε (εν κρυπτώ) το απόγευμα της Δευτέρας.

Κατά τη συνάντησή τους, Σταμάτης Κάρμαντζης και Πύρρος Δήμας, μίλησαν με κολακευτικά λόγια ο ένας για τον άλλον, με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη να σημειώνει ότι η Χίος αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό, τον οποίο κανείς αξίζει να επισκεφθεί καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Να σημειωθεί ότι, ο Σταμάτης Κάρμαντζης, σε μία συμβολική κίνηση, απένειμε το επετειακό μετάλλιο της Χίου για τα 200 χρόνια από τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821, στον Πύρρο Δήμα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ