24.6.2021 13:21

Το καλοκαιρινό καμπ του Νομικού Προσώπου ανοίγει τις πόρτες του στα παιδιά

Θεσμός έχει πλέον καταστεί το θερινό καμπ του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου. Η παραπάνω διαπίστωση έγκειται στο γεγονός, ότι οι πολίτες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους να εγγράψουν τα παιδιά τους στο θερινό καμπ.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρας αναφέρθηκε στους όρους και τις προϋποθέσεις για την εγγραφή στο θερινό καμπ. Μάλιστα για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 22710-80200 στο εσωτερικό 2. Επίσης στο site του Νομικού Προσώπου έχουν αναρτηθεί όλες οι πληροφορίες.

Έτσι 1η Ιουλίου έως 31 Αυγούστου τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε πλήθος δραστηριοτήτων στις ίδιες εγκαταστάσεις με πέρσι. Οι δράσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν είναι η ρομποτική, σκάκι σε συνεργασία με τον Φάρο Βαρβασίου, μαθήματα ιστιοπλοΐας σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Χ. και παραδοσιακοί χώροι.

Το καμπ θα λειτουργεί από τις 07:00 το πρωί έως 15:15 το μεσημέρι.

Το συνολικό μηνιαίο αντίτιμο συμμετοχής στο θερινό καμπ ανέρχεται στα 81 ευρώ. Ωστόσο υπάρχουν οικονομικές ελαφρύνσεις για ειδικές περιπτώσεις όπως είναι οι πολύτεκνες οικογένειες. Μεταξύ άλλων εγκρίθηκε και η πρόσληψη συνολικά 6 ατόμων δίμηνης διάρκειας με ειδικότητες όπως γυμναστές φυσικής αγωγής και πτυχιούχους παιδαγωγούς.

Τέλος ο κ. Μανάρας κάλεσε τους γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο θερινό καμπ να ξεκινήσουν την εγγραφή τους. Το θερινό καμπ προορίζεται για ηλικίες 5-12 ετών.

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ