19.10.2023 15:15

Το «ευχαριστώ» του Παντελή Μπουρνιά για την εκλογή του

Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω με συγκίνηση, τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε κάθε Χιώτισσα και Χιώτη που για μια φορά ακόμα, με τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι ότι θα βρίσκομαι κοντά σε κάθε συμπολίτη και θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για την Πρόοδο και την Ανάπτυξη του Τόπου μας.

Ευχαριστώ, όλους τους συνυποψηφίους της ομάδας μας, ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τον ωραίο και τίμιο αγώνα που δώσαμε προεκλογικά πετυχαίνοντας τόσο υψηλό ποσοστό.

Επίσης δεν θα μπορούσα να μην απευθύνω μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση που είχα από την οικογένεια και τους φίλους μου, αντλώντας την δύναμη να αγωνιστώ και να ολοκληρώσω την μάχη αυτή με επιτυχία.

Μαζί με τον Περιφερειάρχη μας Κώστα Μουτζούρη, όλοι μαζί, με σθένος, ωριμότητα και αποφασιστικότητα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις για την Ανάπτυξη του Βόρειου Αιγαίου.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ