11.10.2021 14:34

«Θέμα ημερών» το άνοιγμα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη διαβεβαίωση ότι Νομικό Πρόσωπο και Δήμος Χίου, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για άνοιγμα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου εντός του Οκτωβρίου, κατέθεσε μέσα από δηλώσεις του ο Γιάννης Μανάρας. 

Η καθυστέρηση στο άνοιγμα του Ιωνικού- όπως επεσήμανε- οφείλονται σε εργασίες θερμομονωτικής θωράκισης που λαμβάνουν χώρο με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό το άνοιγμα τουλάχιστον πριν τις 16 Οκτωβρίου.

Έτσι κάλεσε τους ενδιαφερόμενους αθλούμενους και αθλητές να δείξουν κατανόηση και υπομονή καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό έργο.

Όπως εξήγησε ο κ. Μανάρας το Νομικό Πρόσωπο περιμένει την τοποθέτηση κουφωμάτων προκειμένου σε δεύτερο χρόνο να προετοιμάσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι τον προσεχή Μάρτιο.

Σχετικά με την ολοκλήρωση των επισκευαστικών εργασιών στους ξενώνες ανέφερε ότι παραμένουν ελάχιστες εργασίες όπως είναι ο χρωματισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Τέλος παρά την ανακοίνωση του ΝΟΧ για διεξαγωγή αγώνων εντός έδρας στις 16 Οκτωβρίου, ο κ. Μανάρας απάντησε ότι δεν θα είναι εφικτή η διεξαγωγή ων αγώνων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ