29.6.2018 15:00

Τελικά υπάρχει Δήμος Χίου…!

Τα βέλη της κατά του «π» εξαπολύει με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Βουρνού για το ζήτημα της ανακύκλωσης.

Στην ανακοίνωση η δημοτική αρχή Βουρνού αναφέρει:

«Σε απάντηση του άρθρου σας με θέμα «Η καλή θέληση των ιδιωτών έσωσε την ανακύκλωση»: Συνεχίζετε να μεροληπτείτε στον τρόπο που παρουσιάζετε το θέμα της ανακύκλωσης. Η ΒΙ.ΑΛ. άνοιξε όχι λόγω της καλής θελήσεως των ιδιωτών, αλλά χάριν στην παρέμβαση της Δικαιοσύνης η οποία έδρασε μετά από νομικές παρεμβάσεις του Δήμου της Χίου. Μην εκτίθεστε άλλο».

Η απάντησή του «π»

Αρχικά είναι ιδιαίτερα θετικό ότι μετά από 4 χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Χίου, η Δημοτική Αρχή Βουρνού επιτέλους απαντά στα δημοσιεύματα του Τύπου, αυτά που μέχρι σήμερα αγνοούσε, ούσα αποκομμένη από την πραγματικότητα του νησιού και των δημοτών.

Ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι, τελικά οι μόνοι που δεν κατάλαβαν τι ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων ήταν η νομική σύμβουλος του Δήμου Χίου και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης.

Πως αλλιώς να δικαιολογήσει κανείς το γεγονός ότι ενώ η ίδια εταιρεία, πριν ακόμα οι εκπρόσωποί της παρουσιαστούν στο αυτόφωρο, κατέθεσαν πρόταση να ανοίξει η ΒΙ.ΑΛ. ως ένδειξη καλής θέλησης αλλά υπό προϋποθέσεις, αυτό έγινε αντιληπτό από όλους τους άλλους εκτός από τους εκπροσώπους του Δήμου Χίου.

Για ποια παρέμβαση Δικαιοσύνης μιλάτε; Αυτή που κινήθηκε εναντίον των εκπροσώπων της εταιρίας έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του αντιδημάρχου Γ. Μπελέγρη; Του αντιδημάρχου που φανερώνοντας την εμμονή του κατά της κάθε ιδιωτικής πρωτοβουλίας επιχειρεί να ποινικοποιήσει ακόμα και τις αστικές διαφορές;

Μήπως διατάχθηκε από τη Δικαιοσύνη την Πέμπτη 28/6 το άνοιγμα της ΒΙ.ΑΛ.; Και αν ναι από ποιον; Μήπως όταν παρουσιάστηκαν για καταθέσεις οι εκπρόσωποι της «Οικόπολις» η ΒΙ.ΑΛ. ήταν ήδη ανοιχτή; Μήπως η Εισαγγελέας διέταξε να διαπιστωθεί αν όντως η ΒΙ.ΑΛ. είναι ανοιχτή και όταν αυτό διαπιστώθηκε και στην πράξη από δημοτικό υπάλληλο τότε οι εκπρόσωποι της εταιρείας αφέθηκαν ελεύθεροι;

Κύριοι, το αν η Νομική σας Σύμβουλος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας σας μεταφέρουν μόνο όσα θέλετε να ακούσετε είναι πρόβλημα ξεκάθαρα δικό σας. Επειδή όμως η πραγματικότητα ακουμπά πάνω σε πραγματικά περιστατικά και δεν άγεται και φέρεται κατά τις διαθέσεις της Δημοτικής Αρχής, σοβαρευτείτε.

Μέχρι να σοβαρευτείτε, τουλάχιστον μην απαντάτε δημόσια γιατί εκθέτετε και την ανεπάρκειά σας αλλά και το παρασκήνιο της υπόθεσης.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ