Αυτοδιοίκηση

12/5/20 20:13

τελ. ενημ.: 12/5/20 20:13

Ταξιάρχης Βέρρος: «Δεν πρόκειται ποτέ να μετανιώσω για τη δημιουργία δομής καραντίνας»

Παρέμβαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου μετά τη γνωστοποίηση της είδησης των θετικών κρουσμάτων σε δύο νεοαφιχθέντες μετανάστες

Την παρέμβαση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου προκάλεσε η επιβεβαίωση της είδησης ότι δύο μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα στις αρχές Μαΐου, εντοπίστηκαν με κορωνοϊό και παραμένουν υπό περιορισμό στη δομή καραντίνας.

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook  ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου σημειώνει ότι η απόφαση για δημιουργία δομής καραντίνας είναι κάτι για το οποίο δεν πρόκειται να μετανιώσει ποτέ, σε ότι αφορά στους χειρισμούς του στο Μεταναστευτικό.

Αναλυτικά αναφέρει:

Για 4 πράγματα - θεωρώ - ότι δεν θα μετανοήσω ποτέ - όσον αφορά τους χειρισμούς του Δήμου στο Μεταναστευτικό

α) Αντί για ούζα και τσίπουρα μετά την επίσκεψη Στεφανή, προτίμησα να ενημερώσω άμεσα τους Δημοτικούς συμβούλους και να συγκαλέσω έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

β) Για τις δυναμικές κινητοποιήσεις του Δήμου Δυτικής Λέσβου κατά της νέας δομής σε Διαβολόρεμα, Άντισσα και Καράβα και την σταθερή μας απόφαση για καμιά νεα δομή στο νησί

γ) Για τον απεγκλωβισμό των ΜΑΤ, τότε , γιατί απλά θα είχαμε νεκρούς πλέον και

δ) Για την συναίνεση του Δήμου στην δημιουργία χώρου καραντίνας. Αυτά για κάποιους είναι άσκηση πολιτικής και για κάποιους άλλους λαϊκισμός. Η κρίση, δικιά σας,ποιός ασκεί πολιτική και ποιος λαϊκίζει.

Σχόλια άρθρου: 0