20.7.2021 17:05

Συνάντηση Κάρμαντζη με το νέο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου

Το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΧίουΚώστας Νικολαΐδης, ο οποίος επανεξελέγη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες συνοδευόμενος από το Γραμματέα του φορέα  Στρατή Φεργαδιώτη.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την επανεκλογή τους και ακολούθησε συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νησιού μας. Όπως δεσμεύθηκε θα προχωρήσουν τα έργα για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών μας υποδομών, ενώ αδιάλειπτες είναι και οι προσπάθειες για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του αθλητικού πνεύματος στο νησί μας.

Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΠΣ ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή για τις αξιόλογες προσπάθειες που καταβάλλει υπέρ του χιακού αθλητισμού.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε και επισφραγίστηκε ακόμα μία φορά η άριστη επικοινωνία, η αποτελεσματική συνεργασία και η συμπόρευση για τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο ειδικότερα και τον αθλητισμό γενικότερα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ