22.10.2021 9:08

Στον Δήμαρχο οι Συνταξιούχοι ΝΑΤ

Το Δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκαν χθες (21/10) εκπρόσωποι των συνταξιούχων ναυτικών προκειμένου ακόμα μία φορά να αναδείξουν τα προβλήματα που εδώ και πολλά χρόνια τους απασχολούν. Πυρήνας των αιτημάτων τους είναι ο τομέας των ιατρικών υπηρεσιών και ειδικότερα η επάνδρωση του Οίκου Ναύτου Χίου με γενικό ιατρό, ένα θέμα που απασχολεί ολόκληρο το ναυτικό κλάδο και όχι μόνο τους συνταξιούχους ναυτικούς. 

Ο Δήμαρχος επεσήμανε τη μεγάλη σημασία του αιτήματός τους, υπογραμμίζοντας την ευθύνη της Πολιτείας για τις ακριτικές μας περιοχές η οποία πρέπει να αντανακλάται σε ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ζωής στα νησιά μας. Μάλιστα, για τη Χίο, τον εμβληματικό ναυτότοπο της χώρας μας, φαντάζει πραγματικά οξύμωρο σχήμα το ότι οι ναυτικοί μας στερούνται τις στοιχειώδεις παροχές υγείας που αφορούν την ύπαρξη γιατρού για τις συνταγογραφήσεις των φαρμάκων. Τέλος, ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι και αυτήν τη φορά θα ενώσει τη φωνή του με τους συνταξιούχους ναυτικούς, αποστέλλοντας επιστολή στα αρμόδια υπουργεία και αναδεικνύοντας το πρόβλημα που ταλανίζει το ναυτικό κόσμο του νησιού μας. Από την πλευρά τους οι συνταξιούχοι ναυτικοί ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση και τη στήριξή του στο αίτημά τους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ